Робин де Рајтер

Разоткриени протоколите на сионските мудреци

300 ден

Out of stock

Категорија

Опис

Нова книга од авторот на книгата „Светското зло и беда, наследството на 13 династии на илуминатите“.

 

Со ова свое дело Робин де Рајтер засекогаш ги отфрла обвинувањата против еврејскиот народ, како автор на „Протоколите на сионските мудреци“. Заговорот за загосподарување со светот не е еврејски. Текстовите што укажуваат на еврејското потекло или на еврејскиот заговор не се појавуваат во оригиналниот текст на Протоколите. Тој текст намерно е променет за читателите да поверуваат во постоењето на светскиот еврејски заговор.

 

Само вистината може да се бори против антисемитизмот. Затоа од најголемо значење е да се откријат вистинските корени на Протоколите. Тоа е една од целите на оваа книга, да ја поддржи борбата против лажните обвиненија дека Протоколите имаат еврејско потекло. За да се постигне тоа, неопходно е да се докаже дека повеќето пророштва за кои пишува во Протоколите се исполниле. На тој начин ќе се откријат и вистинските владетели што стојат зад Протоколите на сионските мудреци.

 

Протоколите, кои западниот свет ги жигоса како чиста измислица, всушност се вешто документирана историја на вистинските владетели на светот. Оние што и понатаму ја занемаруваат оваа публикација, или не ја разбрале добро, или се наивни, со испран мозок и се жртви на нашето време.

 

 

Ќе организираме претседателски (парламентарни) избори во корист на оние кандидати што имаат во своето минато некоја темна, криминална, неоткриена тајна, некоја ’Панама’ или нешто слично, тогаш тие ќе бидат доверливи агенти за реализација на нашите планови, од страв да не бидат откриени и од голема желба на секој оној што ќе ја освои власта да ги задржи привилегиите и почестите поврзани со функцијата претседател (премиер). – 10 протокол (да се види книгата „Протоколите на сионските мудреци“, издание на „Мартина“ – Скопје 2006).

Дополнителни информации

Автор

Јазик

Година на издавање

Страници

Димензии

16,5х11,5

ИСБН

978-608-4626-57-2

Наслов на оригиналот

Мислења

Сѐ уште нема мислења

Биди првиот што ќе сподели мислење “Разоткриени протоколите на сионските мудреци”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *