Алберто Ривера

Ватиканските убијци

(1 customer review)

280 ден

Категорија

Опис

Книгата „Ватиканските убијци“ претставува исповед на бившиот језуит д-р Алберто Ривера. Во свое време најбараниот човек на светот за да биде убиен од страна на Католичката црква. Папата има влијание над милијарда луѓе. Светските политичари повеќе се плашат од овој човек отколку од атомска бомба. Светските лидери не само што се плашат од него туку и послушно го следат, затоа што тој има огромно богатство и моќ. Ватикан е држава за себе, тоа е и политичка држава, а секој римокатолик станува нејзин член во моментот на неговото крштевање. Тие првенствено треба да му бидат верни на Ватикан, а дури потоа на земјата во која се родени. Малкумина од нив знаат дека Ватикан во тајност е обединет со илуминатите, масоните, атеистите, а нивните експозитури ги контролираат банките и светската економија. Тие, исто така, ги употребуваат и медиумите за да манипулираат со речиси секој човек на Земјата. Целта што сакаат да ја постигнат е една црква и една светска влада. Од книгата ватиканските убијци ќе дознаете:

– Кој навистина владее со светот?

– Како настанал комунизмот?

– Кој е вистинскиот автор на „Протоколите на сионските мудреци“?

– Кој е вистинскиот автор на хиткеровата книга „Мојата борба“?

– Како настанал исламот?

И уште многу нераскажани приказни, или погрешно раскажани!

Дополнителни информации

Автор

Јазик

Наслов на оригиналот

Година на издавање

Страници

Димензии

21×14 см

ИСБН

978-608-4626-30-5

1 review for Ватиканските убијци

  1. Јанка

    Вистински приказ на тоа кој го дрма светот и колку лажно ни ја претставуваат реалноста. Длабоки политички пораки и автор без влакна на јазикот. Ќе заборавите се’ што сте мислеле дека знаете за светот во кој живееме.

Add a review

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *