Никол Лундриган

Скривалиште

600 ден

Приказна за насилната мајка, Глорија, од перспективите на нејзините деца Роуан (13) и Мејзи (7). Со скршено срце откако нејзиниот сопруг Тели заминува, Глорија го манифестира својот гнев врз своите деца, некогаш ги испраќа во шумата преку ноќ, а понекогаш ги користи како пиони за да го натера Тели да се врати.

„Скривалиште“ е емотивен роман за суровоста на возрасните раскажана преку очите на децата.

Category:

Additional information

Author

Dimensions

21 см

ISBN

978-608-4995-05-0

Language

Original Title

Pages

Year of publication

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Скривалиште”

Your email address will not be published. Required fields are marked *