Ина Мур

Воајер

380 ден

Доза на еротика, романса и драма, со многу љубов, страст и пожртвуваност, оваа приказна ја прават модерна бајка.

 

Category:

Description

Рајан побегна во осаменост, во темнина, поради туѓото сожалување, немоќен да ја прифати сопствената состојба.

Луси побегна во осаменост од стварноста и од врските во кои никогаш не беше онаа вистинската.

Куќа до куќа, балкон до балкон.

Од првиот ден, светлината што се појави од соседниот балкон предизвика мажот да оживее, таа да го привлече кон себе и да му созададе зависност.

Жената, која не успева да најде долготрајна среќа, е вовлечена во блудниот свет, каде што го наоѓа она што најмалку го очекува, а по што отсекогаш трагала.

По откривањето на вистината, привлечноста го достигнува зенитот помеѓу Рајан и Луси, зависноста станува двострана, а деновите што си ги посветуваат еден на друг, во игрите, похотта и нежностите, полека одат кон крајот и се закануваат со разделба.

Во клучниот момент кога емоциите се признаваат, дали е можно само така да се затвори вратата на еден свет и да се врати во стварноста како ништо да не се случило?

Дали може зависноста што го фрли во очај да го врати во живот, да го направи целосен човек и да го увери дека постојат чуда?

Additional information

Author

Dimensions

21 см

ISBN

978-608-4626-97-8

Language

Original Title

Pages

Year of publication

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Воајер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *